Veelgestelde vragen

Bij Studio Sisa houden we van duidelijkheid. Grote kans dat je op deze pagina het antwoord vind op je vraag.

Is het nog niet duidelijk of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Omdat je hier heel veel leert, op een leuke manier. Geen strenge audities, maar toffe lessen en workshops.

Nee, we geven niet alleen danslessen, maar ook theater- en zangles. Bovendien zijn we één grote familie, waar iedereen bij mag horen.

Zet maar eens een leuke muziekje op voor je dreumes: dan komt er meteen een grote glimlach! Kinderen worden blij van muziek en dansen, dus kun je er niet jong genoeg mee beginnen.

Welnee, dansen is juist stoer! Denk maar eens aan de Nederlandse Timor Steffens, die met Madonna danste. Dat kan jou ook overkomen!

Iedereen kan meedoen met Sisa, ook als je nog geen podiumbeest bent. Tijdens de lessen krijg je steeds meer zelfvertrouwen, tot je straks zomaar meedoet aan de voorstelling in De Kring.

We hebben voor ieder kind een plekje. Speciaal voor kinderen met een rugzakje hebben we de Sisa-Plus lessen. Kijk bij het lesaanbod van 1 t/m 6 jaar of 7 t/m 20 jaar voor de mogelijkheden.

Nee hoor, ook valse kraaien zijn welkom bij ons, want zingen kun je leren. Door de Sisa-lessen ben je straks zomaar een kleine nachtegaal!

Te veel om op te noemen: natuurlijk dansen, zingen en acteren, maar ook houding, samenwerking, zelfvertrouwen en nog veel meer.

Super dat je met de fiets komt! Plaats je fiets bij de nietjes/fietsenrekken van het café. Je mag je fiets ook netjes tegen de gevel plaatsen. Maar zorg ervoor dat de stoep vrij blijft voor voetgangers.

Ook geen probleem! We hebben gratis parkeerplaatsen voor de papa’s en mama’s geregeld bij Winkelcentrum de Boulevard (bij de Aldi). Zo zorgen we ervoor dat er ook nog genoeg plek is voor onze buren.

Bij Sisa vinden we het belangrijk dat je kan dragen wat jij fijn vindt. Houd er wel rekening mee dat je in je toffe outfit lekker kan bewegen. Je kleding moet geen belemmering zijn in de les. In de zaal doen we onze schoenen uit en dansen we op blote voeten, sokken of balletschoenen. Dansen zonder schoenen ontwikkelt de spieren en gewrichten van de voet, versterkt de voetenboog en een goede houding. Het geeft stabiliteit en balans! En daarnaast houden we de danszaal schoon en netjes.

Tuurlijk, want van veel dansen word je natuurlijk wel moe! Bij de lessen vanaf 45 minuten, houden wel altijd een korte pauze van 5 minuten. Ideaal om even op krachten te komen. Je mag iets van thuis meenemen om te drinken en te eten.

Om een heleboel redenen! Een wisselkwartiertje geeft de docent de ruimte om de les in rust af te sluiten, even de danszaal te luchten en op te ruimen. Onze leerlingen hebben de tijd om hun spulletjes te pakken en te vertrekken en de volgende groep kan zich rustig klaarmaken voor de les.

5 minuten voor de les kan je al terecht in de kleedkamer.

Tuurlijk mag dat! Papa en mama kunnen tijdens de les wachten in de wachtruimte of de kleedkamer. Via een tv scherm kunnen ze de les volgen. Tijdens de dreumeslessen dansen ouders actief mee in de les. Vanaf 2,5 jaar gaan de kinderen zelfstandig de les in.

Kom eens meedoen met een proefles! Dan kun je zelf ervaren hoe leuk het is bij Studio Sisa!