7 t/m 20 jaar

Podium­beesten gezocht!

Toffe dancemoves of een betoverende theatervoorstelling: je leert het bij Sisa. Iedereen kan meedoen, ook als je nog geen echte dans- of theaterheld bent. Bij ons ontdek je je talent vanzelf en kan iedereen schitteren op het podium.

Bovendien is het bij Sisa altijd gezellig. Wij zijn een soort grote Sisa-familie: we horen allemaal bij elkaar en samen maken we de mooiste dingen. Kom je ook eens kijken?

Dansmix

7 t/m 20 jaar

Bij Sisa kunnen we niet kiezen en houden we van alles wat met dans te maken heeft! Daarom kiezen wij niet voor één dansstijl maar husselen we alles door elkaar. We werken met afwisselende muziek en daarbij passende choreo’s. Zo leer je iedere les iets nieuws en vervelen de lessen nooit. Moderne dans, streetdance, hiphop, showdance en jazz-ballet worden verwerkt in onze energieke lessen.

Bij Sisa geloven we erin dat iedereen talent heeft. We doen niet aan audities of wedstrijden, maar laten met toffe optredens zien wat we kunnen. Sta jij thuis ook mee te dansen met video’s op TikTok of YouTube? Droom je ervan je danstechnieken te verbeteren? Wil jij graag samen met vrienden en vriendinnen een toffe dansgroep vormen en vette optredens geven? Kom dan gauw eens langs bij ons in de studio!

De lessen bestaan uit een warming up en iedere week een stukje nieuwe choreografie. Er zijn vier leeftijdscategorieën:

  • 7 t/m 9 jaar
  • 10 t/m 12 jaar
  • 13 t/m 17 jaar
  • 18 t/m 20 jaar
Wanneer zijn de lessen?
Dansmix 7 t/m 9 jaar
Dansmix 10 t/m 12 jaar
Dansmix 13 t/m 17 jaar
Dansmix 18 t/m 20 jaar
Dansmix 7 t/m 9 jaar
Dansmix 10 t/m 12 jaar
Dansmix 7 t/m 9 jaar
Dansmix 7 t/m 9 jaar
Dansmix 10 t/m 12 jaar
Dansmix 13 t/m 17 jaar

Kindertheater

7 t/m 12 jaar

Stel je eens voor… een donkere theaterzaal, nog wat zacht geroezemoes van het publiek en dan gaat ineens dat grote doek open en schitter jij op het podium! Is dit ook jouw droom? Dan is dit je kans! Met de theaterlessen van Studio Sisa leren wij je alles wat je moeten weten om straks te stralen op de planken! Ben je zenuwachtig voor audities? Geen probleem! Bij Studio Sisa is iedereen welkom enne… iedereen moet toch ergens beginnen met leren?

Bij de theaterlessen gaat het niet alleen om dans, je krijgt ook les in toneelspelen en zingen. En dat is nog niet alles! Want wist je dat toneelspelen ook supergoed is voor je zelfvertrouwen? Wie op het podium schittert, kan de hele wereld aan!

Een heel seizoen werken we samen naar hét grote hoogtepunt: de uitvoering van onze musical in Theater De Kring! Oefen je alvast op je buiging voor dat daverende applaus?

Wanneer zijn de lessen?
Kindertheater 7 t/m 12 jaar
Kindertheater 7 t/m 12 jaar
Kindertheater 7 t/m 12 jaar

Tienertheater

13 t/m 20 jaar

Zit er een Hollywoodster in jou die popelt om te schitteren? Doe dan mee met ons Tienertheater. Geen audities, iedereen is welkom om mee te komen doen. Aan de hand van oefeningen, improvisatie, teksttoneel, het instuderen van liedjes en dansen wordt er alles aan gedaan om je klaar te stomen voor de productie. Niet alleen de docenten van Studio Sisa, maar ook gastdocenten worden uitgenodigd om jullie talent zo goed mogelijk aan te sporen.

Tenslotte werken we met een echt theaterscript en zullen we in de zomer een musical in theater De Kring op het podium brengen. Of je nu een hoofdrol hebt of een kleinere rol, we zijn allemaal even belangrijk voor een perfecte uitvoering!

Wanneer zijn de lessen?
Tienertheater 13 t/m 20 jaar (Cast A)
Tienertheater 13 t/m 20 jaar (Cast B)

Sisa Plus

Voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking t/m 12 jaar

Bij Sisa is iedereen welkom! Ook kinderen met lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking. Wat is het mooi als kinderen met een rugzakje in een reguliere dansles kunnen dansen… Maar soms is er behoefte aan een kleinere groep en meer persoonlijke aandacht. Waar we samen werken aan een betere motoriek, cognitieve ontwikkeling en zelfvertrouwen. Een les waarin plezier maken op de dansvloer voorop staat.

Aanmelding gaat in overleg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.