MALOU van Rede

Eigenares en Docent

Drijvende kracht achter Studio Sisa is Malou van Rede. Deze jonge, veelzijdige onderneemster is de spil van de cultuurfabriek. Met haar betrokkenheid voor de wereld om haar heen, de liefde voor dans, nieuwe culturen en contrasterende opvattingen, zorgt ze voor een baken van rust en creativiteit.

Honderden leerlingen draagt ze een warm hart toe en ze zorgt dat ze kunnen excelleren. De kracht van het kind staat centraal. De producties, dansen, liedjes en toneelstukken worden in samenspraak met de leerling gekozen. Ieder jaar worden er tientallen producties uitgevoerd in de schouwburg. Met duizenden bezoekers per jaar heeft ze cultuur voor jongeren in de regio gebracht. Zonder winstoogmerk, maar vanuit passie. En dat zien de leerlingen ook.

Vragen over de lessen, een keertje kennismaken of ontzettend benieuwd wie deze onderneemster is? Je kan haar altijd mailen, bellen of loop een keertje binnen in de studio!

Email: info@studiosisa.nl

Telefoon: 06 - 4257 8265


Bram

Theaterdocent en Regisseur

Bram is dol op theater een heeft de nodige ervaring als acteur en docent. Het deelt graag zijn ervaring bij Studio Sisa om samen met de kinderen een fantastische musical te maken. Het belangrijkste tijdens de lessen en de voorstelling is dat de kinderen plezier hebben in hun spel, zang en dans. “Heb plezier in dat geen wat je doet” is zijn motto.

Buiten de theaterlessen geeft Bram ook nog natuurkunde op de Norbertus Gertrudis Mavo.

 

 

 


Marissa

Docent Dans

Als je Marissa ziet, word je gelijk vrolijk. En dat is ook wat haar danslessen met je doen! Een docent met veel danservaring zowel buiten als binnen Sisa. Wist je dat Marissa zelf 7 jaar geleden ooit als leerling is begonnen bij Sisa? Ze weet daarom als geen ander hoe de beleving en sfeer van een echte Sisa-dansles hoort te zijn en brengt ze de visie van Sisa met veel enthousiasme over op haar leerlingen. Naast het geven van danslessen zie je haar ook veel terug in het theater als stagemanager bij de diverse dans en musicalvoorstellingen van Sisa.

Marissa is 19 jaar en studeert op dit moment de Pabo en Pedagogische Wetenschappen in Rotterdam. Lesgeven en werken met kinderen en jeugd doet ze het liefst. Door de combinatie van haar studies en haar passie voor dansen heeft Marissa Sisa een hoop te bieden. Een docent waar wij trots op zijn!

Marissa vindt het belangrijk om de kinderen de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen. En het allerbelangrijkste in haar lessen? Dat de kinderen met plezier dansen, ervan genieten en met een grote glimlach stralen als echte sterren.

 

 


Helma

Ledenadministratie & Financiën

Studio Sisa begon in een woonkamer met 15 jongens en meisjes. Een uitgebreide administratie was toen niet nodig. Maar al snel begon Studio Sisa uit te groeien tot de studio die ze nu is. En met 500 leerlingen komt er toch een hoop bij kijken.

Gelukkig is daar Helma. Helma houdt zich bezig met de ledenadministratie en financiën van de Studio. Ze maakt onder andere de facturen voor de contributie welke je van haar zelf ontvangt. Naast het factureren, doet ze nog veel meer voor Studio Sisa. Het is net als bij een voorstelling, backstage gebeurt er veel. Maar jullie merken daar als publiek zo min mogelijk van!

Is er iets niet duidelijk, dan kan je altijd contact met haar opnemen. Ze staat voor je klaar!


Vacature dansdocent

Wij zijn op zoek naar jou!

Studio Sisa is een cultuurfabriek in Roosendaal waar 600 leerlingen dans, zang, toneel en musical lessen volgen. Wij zijn laagdrempelig, betaalbaar, en creatief. Ondanks ons hoge ledenaantal blijft bij ons iedere leerling uniek. Dat is de kracht van Studio Sisa.

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een freelance dansdocent voor onze leuke enthousiaste kindergroepen.

Profiel:

  • Ervaring in het geven van danslessen
  • In staat het beste uit iedereen te halen
  • Enthousiast
  • Gedreven
  • Beschikt over goede communicatie en sociale vaardigheden Flexibel
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goed in de omgang met (jonge) kinderen en jongeren
  • Creatief
  • Klantgericht kunnen werken en denken
  • Bereid mee te werken daar waar nodig binnen ons bedrijf

Bij Studio Sisa heb je alle ruimte voor creativiteit en eigen lesopbouw.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij jouw dansvaardigheden graag overdragen aan anderen?

Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar info@studiosisa.nl

Email: info@studiosisa.nl

Telefoon: 06 - 4257 8265