Dans is waar het allemaal mee begon. Althans, bij Studio Sisa. Met vijftien jongens en meisjes dansjes instuderen; niets meer, niets minder. Maar nu is het meer – veel meer! Iedere week stappen er zo’n 500 jongens en meisjes onze Studio binnen. Je schoenen gaan uit, je jas aan de kapstok. Je voeten wiebelen, je mag weer! Jouw dansgroep verzamelt zich in de kleedkamer, gezellig om iedereen weer te zien. De les begint en je stapt de danszaal in. De zaal vult zich met dansers, de muziek komt uit de speakers. Je kijkt elkaar aan via de spiegel en je weet: we zijn er klaar voor! Samen gaan wij dansen, samen gaan wij er iets moois van maken, samen zijn wij Studio Sisa.

Vanaf 1 jaar ben je welkom om te komen doen waar wij zo ontzettend veel van houden; dansen.

Ook aan de fans (ouders/verzorgers) van onze Sisa Supersterren is gedacht. U kunt tijdens de lessen onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank, wachten in onze gezellige wachtruimte. De nieuwste tijdschriften liggen voor u klaar. Ook kunt u via een scherm in de wachtruimte en kleedkamer de lessen van uw kind volgen.

Dit is Studio Sisa
Hier zijn we allemaal gelijk
En speelt niemand de baas
Roddelen is niet nodig
En pesten hoort hier niet
Hier zijn we onszelf
Steunen we elkaar
Troosten we elkaar
Helpen we elkaar
Hier dansen we met een lach
En zingen we met plezier
Want waar is ons thuis?
Juist: dat is hier.

Ons aanbod voor Dans

Dreumesdans1 jaar tot en met 2½ jaar

Jonge kinderen zijn dol op spelen, dansen en muziek. Kijk maar eens wat er gebeurt als je een liedje voor ze zingt, rammelt met een rammelaar, of in je handen klapt.

Peuterdans2 tot en met 4 jaar

Rennen, springen, rollen, kruipen, duiken, vallen en weer opstaan! Kleine kindjes zijn constant in beweging terwijl ze de wereld om hen heen ontdekken.

Kinderdans5 en 6 jaar

Wil je na het zien van al die mooie tv-clips, waarin kinderen prachtig dansen, ook zelf de basis leren? Dat kan bij Kinderdans!

DansMixvanaf 7 jaar

Vind jij ook alles leuk wat met dansen te maken heeft? En wil je helemaal niet kiezen?

Babydans3 maanden tot 1 jaar

Zodra je kleintje is geboren, is hij al druk bezig om de wereld om zich heen te verkennen. Nieuwsgierig, vrolijk en boordevol energie. Je kleintje gaat op avontuur! Merk jij dat jouw kleine wel wat uitdaging kan gebruiken? Speciaal voor deze baby’s heeft Studio Sisa een unieke lesmethode ontwikkeld: Babydans!